Skip to main content

Κλινική Διατροφή

Η ύπαρξη ενός χρόνιου ή παροδικού νοσήματος* συχνά διαταράσσει την καθημερινή σχέση του πάσχοντος ατόμου με τη διατροφή του. Οι λόγοι μπορεί να είναι ο περιορισμός ή ακόμα και αποκλεισμός τροφών, η ενοχοποίηση διατροφικών συνδυασμών, ακόμα και ο φόβος στο άκουσμα συγκεκριμένων τροφίμων.

Πιστεύουμε ότι η διατροφή είναι σύμμαχος στην καθημερινή προσπάθεια των ατόμων που πάσχουν από κάποιο νόσημα. Ταυτόχρονα, βοηθά και στην πρόληψη υποτροπών ή εμφάνισης άλλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα κλινικών διαιτολόγων του γραφείου μας καταρτίζει διατροφική παρέμβαση, εξ’ ολοκλήρου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Πάντα, κατόπιν αξιολόγησης της διατροφικής σας κατάστασης με τη λήψη πλήρους ιατροφαρμακευτικού ιστορικού και σε συνεργασία με τον γιατρό σας.

*Υπερλιπιδαιμία, Υπέρταση, Καρδιαγγειακά νοσήματα, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και αντίσταση στην ινσουλίνη, Σακχαρώδης Διαβήτης, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Νοσήματα του Ανώτερου Πεπτικού (Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση, Γαστρίτιδα, Οισοφαγίτιδα), Αυξημένο Ουρικό Οξύ, Αυτοάνοσα Νοσήματα (ΣΕΛ, ΠΛ) κλπ